Våre samarbeidspartnere gjør det mulig for klubben å sikre et godt tilbud av arrangementer til våre medlemmer. Her kan du bli bedre kjent med våre samarbeidspartnere, hvem de er og hva de gjør.

Generalsponsor

Troll Hundefor/Mushing

Tilbud til medlemmer ser du her.

https://www.troll-hundefor.no/

Hovedsponsorer

Wittusen & Jensen

Wittusen & Jensen er en totalleverandør av varer og tjenester du trenger til den daglige driften av bedriften din. Vi er en bedriftspartner som administrerer og leverer alt av forbruksvarer til arbeidsplassen. I tillegg har vi tjenester og produkter som hjelper deg med å bli mer synlig i markedet.

https://wj.no

YX

Med stasjoner over hele landet verdsetter vi forskjeller – og er stolte av de unike lokalsamfunnene vi tar del i.

https://yx.no

MPS Bilskade

Vi reparerer alt innen karosseri, lakk og bilglass. Ta kontakt for en uforpliktende prat hvis du har behov.

En del av Cary Group.

https://mpsbilskade.no

Alliance* Optikk Tiller

Tilbud til medlemmer ser du her.

Alliance Optikk Tiller er en av de 80 butikkene i den norske optikerkjeden Alliance Optikk. På Alliance Optikk Tiller har de optikere med stor kompetanse og over 20 års erfaring. Butikken deres på Tiller StorMsenteret er godt utstyrt med topp moderne instrumenter, så din øyehelse blir godt ivaretatt.

Med deres store og flotte utvalg av innfatninger finner de briller som kler deg, og som du vil trives med. De har et variert utvalg av solbriller, både til barn og voksne. I tillegg til briller kan de tilpasse kontaktlinser, og de leverer også vernebriller med styrker for de bedrifter som har et krav til dette.

https://tiller.allianceoptikk.no/

Axel Bruun

Vi er butikken for alle som er glad i tur, fjell, sykkel, løp, trening og skisport. Vi representerer ekte kunnskap, ekte kvalitet og ekte engasjement. Hos oss er det trygt å handle!

I 2023 fyller vi 100 år! Til tross for modernisering gjennom disse mange årene, har vi beholdt sjelen til hundreåringen. Vi ønsker å være en annerledes butikk – for alle!

https://bruun.no/

Samarbeidspartnere

Stokkmarka Fuglehundsenter

https://www.stokkmarka.no/

Sparebank 1 SMN

https://www.sparebank1.no

Møller Bil Trondheim

https://mollerbil.no

Eidsmo kjøtt

https://eidsmokjott.no/

Thomas Angells Stiftelser

https://thomasangell.no/