Våre samarbeidspartnere gjør det mulig for klubben å sikre et godt tilbud av arrangementer til våre medlemmer. Her kan du bli bedre kjent med våre samarbeidspartnere, hvem de er og hva de gjør.

Generalsponsor

Troll Hundefor/Mushing

Tilbud til medlemmer ser du her.

https://www.troll-hundefor.no/

Hovedsponsorer

Wittusen & Jensen

Wittusen & Jensen er en totalleverandør av varer og tjenester du trenger til den daglige driften av bedriften din. Vi er en bedriftspartner som administrerer og leverer alt av forbruksvarer til arbeidsplassen. I tillegg har vi tjenester og produkter som hjelper deg med å bli mer synlig i markedet.

https://wj.no

YX

Med stasjoner over hele landet verdsetter vi forskjeller – og er stolte av de unike lokalsamfunnene vi tar del i.

https://yx.no

MPS Bilskade

Vi reparerer alt innen karosseri, lakk og bilglass. Ta kontakt for en uforpliktende prat hvis du har behov.

En del av Cary Group.

https://mpsbilskade.no

Byggmakker

BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. Vi har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Vi i Byggmakker
legger til rette for at du skal lykkes, enten du skal i gang med et lite eller stort prosjekt. I våre butikker kan du få gode tips og råd om verktøy og materialvalg.

VI LEGGER TIL RETTE FOR AT DU SKAL LYKKES!

https://www.byggmakker.no

Alliance* Optikk Tiller

Tilbud til medlemmer ser du her.

Alliance Optikk Tiller er en av de 80 butikkene i den norske optikerkjeden Alliance Optikk. På Alliance Optikk Tiller har de optikere med stor kompetanse og over 20 års erfaring. Butikken deres på Tiller StorMsenteret er godt utstyrt med topp moderne instrumenter, så din øyehelse blir godt ivaretatt.

Med deres store og flotte utvalg av innfatninger finner de briller som kler deg, og som du vil trives med. De har et variert utvalg av solbriller, både til barn og voksne. I tillegg til briller kan de tilpasse kontaktlinser, og de leverer også vernebriller med styrker for de bedrifter som har et krav til dette.

https://tiller.allianceoptikk.no/

Samarbeidspartnere

Stokkmarka Fuglehundsenter

https://www.stokkmarka.no/

Sparebank 1 SMN

https://www.sparebank1.no

Møller Bil Trondheim

https://mollerbil.no

Eidsmo kjøtt

https://eidsmokjott.no/

Thomas Angells Stiftelser

https://thomasangell.no/

Axel Bruun

https://bruun.no/