Velkommen til NY hjemmeside!

Dette har vi gledet oss til å dele med dere! Etter en lengre periode med jobbing er det stor stas å endelig kunne lansere en ny hjemmeside.

Vi har fått hjelp av dyktige Jakob Dahl Strand fra DSMG til å fornye hjemmesiden. Det meste av innholdet er likt som på den forrige, men vi presenterer den i ny drakt. Linken er også fortsatt den samme: nordenfjeldskefk.no

Styreleder, Øystein Holten, og Jakob Dahl Strand fra DSMG.
Velkommen til ny hjemmeside!

Noen av de siste innleggene ligger dobbelt, altså både på den gamle og den nye hjemmesiden. Fra i dag av vil alt bli lagt ut på den nye hjemmesiden.

Den gamle hjemmesiden vil fortsatt bli liggende aktiv, slik at du kan gå inn på den og se tilbake på tidligere innlegg hvis du ønsker det. I menylinjen nederst på hjemmesiden finner du link til siden under «Viktige lenker» og «Den gamle nettsiden», samt her.

For å få et godt og variert innhold på hjemmesiden er vi avhengig av bidrag og innspill fra flere. Har du noe på hjertet? Bilder du vil dele? Send det til oss på post@nordenfjeldskefk.no, så kanskje vi legger det ut her på hjemmesiden, Facebook eller Instagram. Vi setter stor pris på alle tips og bidrag som kommer inn.

Følg oss gjerne på Instagram: nordenfjeldskefk

Vi håper du liker den nye hjemmesiden like mye som vi gjør. Klikk deg rundt og bli kjent. Skulle du ha spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

Mvh

Styret i Nordenfjeldske Fuglehundklub