Nordenfjeldske Fuglehundklub feirer 100 år og gleder oss til å invitere til Sølvhundutstillingen 2021!

Utstillingen arrangeres Søndag 1. august 2021 kl 09.00

Utstillingssted: Årsøya Fritidspark i Selbu. Se veibeskrivelse her

Utstillingen er den del av NFK sitt Sommertreff som vil vare hele helgen (se egen informasjon) Sommertreffet er åpent for både medlemmer og andre fuglehund venner, vi håper mange benytter anledningen til å tilbringe helgen i Selbu sammen med oss.

PM for utstillingen finner du her.

Vi presiserer at det er PM på deltakerbrevet som gjelder da det ble en feil ved utsending av startnr. Utstillingen starter kl 10:00 på Søndag 01. august. Oppmøtetider er 30 minutter før man skal inn i ringen slik at man rekker å varme opp hunden og gjøre de siste forberedelser.

Det vil være god plass for tilskuere til å se utstillingen fra utenfor selve utstillingsområdet, hvor det kun kommer inn de som skal stille hund.

Utstillingen følger NKK sine utstillingsregler og gjeldende smittevernsregler. Vi forbeholder oss retten til dommerendring. Påmeldingen er bindende. Ved en eventuell avlysning vil 75 % av påmeldingsavgiften bli refundert.

Årets jubileumsdommere:

Rune Tyvold – Irsk Setter, Irsk Hvit og Rød Setter

Hilde Kvithyll – Münsterländerrasene, Pointer, Stabyhoun, Vorsterhundrasene, Weimaranerrasene, Ungarsk Vizla & r.u.r

Terje Eriksen – Engelsk Setter

Eldri Kjørren – Breton, Gordon Setter,

Påmeldingsfrist: 21. juli 2021

Påmelding elektronisk via NKK/web – Logg inn på min side på www.nkk.no

Påmelding manuelt: 14 juli 2021. Påmeldingsskjema fylles ut og sendes til NFK, Postboks 935, 7409 Trondheim eller på mail til: post@nordefjeldskefk.no

Melder du på manuelt må du betale påmeldingsavgift til kontonr:

8601 11 76226

betalingen må merkes med navn, rase, klasse og reg.nr. Fra og med 3.dje hund med samme eier halv pris – OBS gjelder ikke ved valp.

Veteraner må meldes på manuelt pga pris

Eksteriør kr 415,- web/ manuell

Veteran kr 250,- Må meldes på manuelt.

Valp 250,- web/manuell

Det vil på utstillingen kåres:

Best in Show

Utstillingens vakreste jaktpremierte hund tildeles Sølvhunden

Best in Show Veteran og Best in Show Valp

Det vil bli loddsalg med blant annet Trønderbur i hovedpremie.

Genralsponsor for utstillingen er Vigor og Sage

Hjertelig Velkommen !

NKK sine regelverk finner du her