Fullt – NFK arrangerer kurs i «føring av hund» på høyfjell 23.08.2018

Marte AlmaasArrangementer, Dressur, Informasjon

MERK: Det er ingen ledige plasser på kurset nå (25.07.18 kl 19:00)
NFK arrangerer kurs i «føring av hund» på høyfjell 23.08.2018

Kurset vil foregå på Hemnkjølen og klubben stiller med terreng og erfaren instruktør. Treningsgruppen går samlet i terrenget gjennom dagen og hundene slippes parvis. Førerne får tilbakemelding fra instruktør etter hvert slipp. Dagen legges opp slik at hver enkelt hund får størst mulig utbytte, gitt hundens erfaringsgrunnlag. Generell informasjon og tips om føring av hund i fjellet under jakt og jaktprøver.

Alle medlemmer er velkomne, men spesielt hunder og/eller førere med begrenset erfaring vil kunne ha godt utbytte av slik trening.
Hunder som skal slippes i terrenget må ha godkjent sauebevis.

Begrenset med plasser, 6 ekvipasjer à 1 hund, så her gjelder «først til mølla» prinsippet.

Oppmøte kl. 15.00 ved Infotavla på Våvatnet. Kursavgift er kr 200.- pr. Ekvipasje.

Påmelding skjer via email til kai_sterten@hotmail.com, samtidig med innbetaling av treningsavgift via VIPPS (Søk opp nordenfjeldske fuglehundklub ->kurs -> trening. ).
Ta kontakt på mob.nr. 92094339 ved spørsmål.

Vi håper også å kunne tilby et par treningsdager i Meråker i august. Oppdatert informasjon legges ut når datoer mm. er avklart.