NM og Sølvhundprøven 2020 på Kongsvold .

Premielister alle dager:

Beste UK – AK – VK Hund:

I AK var det ganske greit, Aya med 4 poeng (2×2.AK) vinner, deretter fulgte 6 hunder med 1.AK og 3 poeng.
Beste AK-hund:
ES Femundmarkas Aya, NO42382/17, e/f Odd Harald Sundet, Sundveien 663, 2440 Engerdal

I UK var det hardere konkurranse. 4 hunder hadde 2×1.UK og 6 poeng og et hårfint skille mellom de 2 første.
Beste UK-hund:
1. ES Slettfjellet-s Dio, NO36732/19, e/f Sindre Børmark, Lifjellveien 459, 7882 Norli
     – 4xFMR, 2xFUR,  makker stand

2. ES Østheias White Lucy, NO 39150/19, e/f Kaia Nordby Kjeldsberg
– 4 FMR, 1xFUR, 1 sjanse

3. P Bjørklias TØFFA, NO40680/19, e/f Einar Holmvik
 – 3 FMR, 1 sjanse

4. ES Stillatjønnas Tell, NO36833/19, e/f Eskil Wefring.
   – 2 FMR, 2 sjanser, 1 tomstand

Beste VK-hund:
ES Berkjestølen’s Kira, NO37128/12, eier: Kristin Watle, f: Bjørn Watle

Gratulerer til vinnerne !
1 kløv gitt av NonStop sendes til vinnerne i posten.

FKF ønsker en evaluering av året NM Høyfjell.

Vi setter pris på om dere tar dere tid til å gå inn på linken og fylle ut et spørreskjema om hvordan dere har opplevd arrangementet. Gå til skjema her

Hjerkinn Dressurområde

Statskog og Fuglehundklubbenes forbund har inngått leieavtale om dressurområde på Hjerkinn. Området er inngjerdet med flere selvlukkende grinder og skal være åpent hele året. Det er laget driftsinstruks for bruk av området med all nødvendig informasjon. Det vil bli satt opp en informasjonstavle ved den gamle garasjen ved E6 med all nødvendig informasjon samt at det vil ligge på FKFs hjemmeside. Vi håper dette kan være til nytte for alle hunder og hundeeiere som er i området. Det er betaling via vipps der det er muligheter for å kjøpe dagskort eller årskort.

http://www.fuglehundklubbenesforbund.no,Til info! Informasjonstavle og postkasser med loggbøker vil komme opp i løpet av august.