Ettermiddagsprøve i Dragsten 26.8 2020. Oppmøte Saksvikvollen P-plass

Nordenfjeldske Fuglehundklub arrangerer igjen skogsfuglprøve i Trondheimsområdet, nærmere bestemt på terrengene til Thomas Angell i Draksten, onsdag den 26.8. 2020. Prøven er en ettermiddagsprøve med opprop/start kl 14.
Et parti vil gå på formiddag med start kl 0800. De som ønsker å helst gå på dette, må melde seg snarest til Birger Stene, mobil 93205545

NB!! på grunn av Covid-19 kjører vi i år et forenklet arrangement. Ingen grilling eller servering. Dommere har med håndsprit for vask av revolver.

Oppmøte og Sekretariat blir på parkeringsplassen på Saksvikvollen.

Prøven er nå fulltegnet og partilister blir lagt ut ila uka!

Vi vil følge alle retningslinjer og bestemmelser som kommer fra FKF/NKK og myndighetene mht smittevern. FKF har fått utarbeidet en «veileder» som vi ber alle lese og følge:

Påmeldingsansvarlig og Prøveleder Birger Stene (birgste@online.no).

Partilister vil bli lagt ut her i løpet av uka:

Prøven inngår i Trønder-CUP!