Dressurkurs

Marte AlmaasArrangementer, Dressur, Trening

Dressurkurset er fulltegnet. Send epost til post@nordenfjeldskefk.no dersom du ønsker å stå på venteliste, så tar vi eventuelt kontakt.

I samarbeid med Stokkmarka Fuglehundsenter arrangerer NFK dressurkurs myntet på stående fuglehunder. Antall deltagere er begrenset, og medlemmer av klubben blir prioritert.

Med utgangspunkt i ordinær appelldressur økes provokasjonsnivået etter hvert, og mot slutten av kurset introduseres hundene for tamfugl. For å få utbytte av kurset bør hundene være minimum ni måneder gamle.

Kursdatoer: 8/5, 15/5, 22/5, 29/5 og 6/6

Kursted: Stokkmarka Fuglehundsenter på Rødde (oppmøte kl 1800)

Instruktører: Nina Kjelsberg og Trond Kristian Karlsen

Pris: Kr 1750 for medlemmer, kr 2000 for ikke-medlemmer.

Påmelding skjer ved innbetaling av påmeldingsavgift til 8601 85 66682, merk innbetalingen med «dressurkurs». Send samtidig en epost til post@nordenfjeldskefk.no med navn på hund og fører.